Over ons

Begin 2021 ontstond bij Lauri het idee om een musicalprogramma samen te stellen om uit te voeren voor het publiek op Texel. Elisabeth, die net als Lauri dol is op het genre, sloot aan. Zo ontstond dit muzikale duo met samenzang en piano.

Sindsdien hebben de twee een uitgebreid repertoire ingestudeerd samen, wat loopt van musical, tot moderne popmuziek en een uitgebreid Nederlandstalig repertoire. In maart zijn ze begonnen met het geven van cursussen en ze geven ook individueel van elkaar muzieklessen.

Lauri Brons

Lauri (1990) is geboren en getogen op Texel. Na haar studies aan de Dansacademie en het Conservatorium heeft ze ervaring opgedaan in het internationale werkveld. Daar heeft ze onder andere de bekende rol van Christine Daaé vertolkt in The Phantom of the Opera in Hamburg. Lauri geeft zanglessen vanuit haar praktijk en woont in het hartje van Den Burg met haar man en twee kinderen.  

Elisabeth Waverijn

Elisabeth (1992) is geboren en getogen op Texel. Al van jongs af aan was ze veel achter de piano te vinden. Naast zich jaren in klassiek piano te hebben gespecialiseerd, heeft ze veel ervaring als Singer-songwriter en is ze gek op allerlei verschillende muziekgenres. Ze heeft een kleine muzieklespraktijk op Texel en woont hier met veel plezier met haar zoon.