Over ons

Begin dit jaar ontstond bij Lauri het idee om een musicalprogramma samen te stellen om uit te voeren voor het publiek op Texel. Elisabeth, die net als Lauri dol is op het genre, sloot aan. Zo ontstond het duo met samenzang en piano. Na een lange periode zonder concerten, kijken we er naar uit, om samen weer mooie muziek te mogen maken voor publiek! 

Lauri Brons

Lauri (1990) is geboren en getogen op Texel. Na haar studies aan de Dansacademie en het Conservatorium heeft ze ervaring opgedaan in het internationale werkveld. Daar heeft ze onder andere de bekende rol van Christine Daaé vertolkt in The Phantom of the Opera in Hamburg. Lauri geeft zanglessen vanuit haar praktijk en woont in het hartje van Den Burg met haar man en twee kinderen.  

Elisabeth Waverijn

Elisabeth (1992) is geboren en getogen op Texel. Al van jongs af aan was ze veel achter de piano te vinden. Naast zich jaren in klassiek piano te hebben gespecialiseerd, heeft ze veel ervaring als Singer-songwriter en is ze gek op allerlei verschillende muziekgenres. Ze heeft een kleine muzieklespraktijk op Texel en woont hier met veel plezier met haar zoon.